Sporing af bil

Hvad koster sporing af bil i Farsø og Aars?

Hos NP Auto kan vi stå for sporing af din bil, vi har mange års erfaring fra branchen, og er derfor en pålidelig samarbejdspartner, når du skal have udført sporing af din bil i Farsø og Aars.

Sporing af dæk også kaldet 4-hjuls udmåling, gør at dine dæk er placeret korrekt i forhold til bilen og hinanden. Men en sporing sikrer også at slidtage på alle 4 dæk er ens

Der er nogle typiske kendetegn som indikere at din bil skal spores, det er fx hvis din bil trækker til den ene side, når du køre på en lige vej og slipper rattet. Men også generelt når du oplever problemer med styringen.

Oftest laver man sporing på bilen 1-2 gange om året i forbindelse med skift fra sommer til vinterdæk, eller omvendt men også hvis man får nye dæk på.

Sporing af bil variere i prisen fra bil til bil.

Hvorfor er sporing af din bil nødvendigt?

En af de hyppigste grunde til at man spore dækkene på bilen, er fx hvis man har ramt en kantsten som kan gå ind og påvirke stabiliteten i dækkene og styretøjet.

Sporingen af din bil er meget vigtigt i forhold til slitage på bilen, miljømæssige årsager samt økonomisk. Sporing af din bil gør at køreegenskaberne bliver bedre, du kan spare en masse i dit benzinforbrug samt beskytter du miljøet ved at dine dæk holder længere hvilket vil belaste miljøet mindre.

Der er selvfølgelig også nogle sikkerhedsmæssige årsager til at sporing af din bil er en god idé, især fordi at når du får sporet hjulene får man også tjekket styretøjet, affjedring og støddæmperne for at sikrer at det er i orden.

Det er også en rigtigt god idé at få sporet sin bil jævnligt især hvis man køre op over en kantsten.

Sporingen af bilen og afbalancering er ikke helt det sammen, ved afbalancering er det mere vægtfordelingen man er interesseret i.

Kontakt os og få et tilbud på sporing af din bil

Ønsker du at få et tilbud på sporing af din bil?

Kontakt os i dag på (+45) 29 62 00 43.

(+45) 29 62 00 43
info@np-auto.dk