Service

Service af bil i Farsø og Aars

NP Auto ønsker at være din foretrukne mekaniker i Farsø og Aars

Hos NP Auto for du altid påfyldt kvalitets motorolie fra VEHCARE med de ACEA/API standarder der passer til dit køretøj. I forbindelse med olieskiftet udskiftes oliefilteret samt div. pakninger, (biler med serviceindikatore nulstilles).

Som tommelfingerregel bør du som bilejer skifte olie minimum en gang om året

Et serviceeftersyn er med til at forebygge skader, reparationer samt at skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer. Hvilket er meget vigtigt i forhold til vedligeholdelse af din bil, det er her man spotter eventuelle problemer med din bil før de egentlig opstår.

Fordelen ved et serviceeftersyn er at, du potentielt kan spare en masse penge da man typisk opdager fejl og mangler før at det bliver akut. Hvilket også gør at bilen er mere driftsikker i længden.

Afhængigt af hvor gammel din bil er, så skal den til service én gang om året, eller efter et hvis antal kørte km. Det vil sige at hvis du ikke køre ret mange km i din bil så skal den minimum til service efter 1 år, eller når du har kørt mellem 10.000-30.000 km.

Mekanikeren gennemgår typisk alle kontrolpunkter som er specificeret i din bils servicebog. Alle autoriserede bilværksteder kan udføre et serviceeftersyn, og din garanti vil blive opretholdt så længe punkterne i din servicebog er blevet stemplet.

Det er en rigtig god idé at overholde serviceeftersynet på din bil, da din garanti på bilen så vil være gyldig.

Hos NP Auto får du altid påfyldt kvalitets motorolie fra VEHCARE med de ACEA/API standarder der passer til dit køretøj.

I forbindelse med olieskiftet udskiftes oliefilteret samt div. pakninger, (biler med serviceindikatorer nulstilles). Som tommelfingerregel bør du som bilejer skifte olie minimum en gang om året.

Hvad koster et serviceeftersyn?

Prisen variere alt efter, hvilket bilmærke og hvilken model du har. Dog er der også forskel på om det er et lille eller et stort serviceeftersyn du skal have lavet.

Ved et serviceeftersyn tjekker vi alle bilens funktioner, sådan at eventuelle fejl og mangler vil blive opdaget før bilen går helt i stykker.

Vi servicere og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang.

Kontakt os og få et tilbud

Trænger din bil til et serviceeftersyn?

Så kontakt os i dag på (+45) 29 62 00 43.

(+45) 29 62 00 43
info@np-auto.dk